Gre Bazeni Slovenija

Poreklo

V podjetju GRE že več kot 50 let delamo, kar najbolje počnemo; izdelava bazenov.
Zato vam želimo povedati, kje izdelujemo svoje montažne bazene.

Od kod prihajajo naši bazeni?

Naša glavna tovarna se nahaja v kraju Mungia, severnem delu Španije, in tam se vse začne. Jeklo za proizvodnjo naših bazenov pride v tovarno v različnih formatih. Oblika je že natisnjena v različnih izvedbah: videz lesa, belega jekla, kamna…

V tovarni GRE to jeklo obdelujemo, da dobimo potrebno obliko in mero; prilagodimo ga modelom naših bazenov. Poleg tega jekleno pločevino izvrtamo, pri čemer ostanejo natančne luknje za vijake, ki jih potrebujemo za montažo.

Na francoskem in španskem trgu je največ povpraševanja po bazenih. Iz tega razloga, ko obdelujemo jeklo v naši tovarni v Španiji, osebno skrbimo za pripravo bazenskih kompletov.

V vsako embalažo vključimo vse potrebne komponente za sestavljanje bazena. Od vijakov do jeklene pločevine, da ne bi pozabili na opornike ali stebre, vse spakiramo v isti paket, in tako se noben del ne more izgubiti.

Ko je v tovarni vse pripravljeno, tovornjaki prispejo do tovarniškega skladišča in poberejo naročila, da jih razdelijo našim distributerjem v različnih evropskih državah.

Montaža

Naše GRE bazene je zelo enostavno sestaviti.
Vsi vključujejo popoln priročnik z navodili za montažo.
Poleg tega imamo več posnetkov, kateri vam bodo olajšali delo pri sestavljanju bazena.

Ko je celoten postopek končan, ostane samo še eno, uživajte v bazenu. Ne pozabite, da imamo na voljo vse vrste dodatkov za nego vašega bazena; od kemičnega izdelka za vzdrževanje vode, do toplotnih črpalk za zvišanje temperature in podaljšanje kopalne sezone.

Najpopolnejša ponudba na trgu

Podjetje GRE ponuja široko paleto izdelkov, ki vključuje: različne velikosti in različne dizajne nadzemnih bazenov, celotno paleto dodatkov za bazene in vzdrževanje le teh ter številne dodatke za vzdrževanje bazenske vode.

Obiščite našo spletno trgovino